ketvirtadienis, rugpjūčio 19, 2010

Buvo vasara, jūra ir saulė...

Kas galėtų pasakyti, kodėl užstalėse ir šiaip paupiuose "dainuojamos" tik kokios dvi- trys eilutės iš populiariausių šlagerių? Šiandien nežinia kas "prikabino" galvoj tokias, kažkada buvusias dažnai "cituojamas" eilutes: "Ne,ne,ne nereikia ašarų...jei sugrįžo žemėn vasara, tai ir mylimas sugrįš":)) Na, vasara (lietuviška) kaip ir sugrįžo, o mylimas...? Pagyvensim - pamatysim:)

Laikas, panašiai kaip pinigai - jei neturi daug, tai leki, bėgi, visokiais būdais ilgini dieną ir kažkaip spėji daugmaž viską arba taupai, taupai ir susitaupai kam tik nori. O kai staiga gauni daug laiko (arba pinigų) - jausmas, lyg tos pora atostogų savaičių truks mažiausiai metus...

Bet diena šen, diena ten ir ...staiga pamatai, kad rytdienai jau reikia nusistatyti žadintuvą. O nieko nespėjau. Bet, juk gyvenimas nesustoja ir po atostogų. Taupysiu taupysiu ir vėl susitaupysiu:))

Šią vasarą pirmą kartą pamačiau žydinčių grikių lauką. Nebuvau tokia naivi ir negalvojau, kad grikiai užauga dėžutėse, bet iki šiol nebuvau mačiusi gyvo grikio:) Kaip kokie gandrų giminaičiai - stovi ant ilgų raudonų kojyčių baltais žiedais pasipuošę:)

2 komentarai: