pirmadienis, rugpjūčio 23, 2010

Siurprizas iš Malyss

Gavau apdovanojimą:)



Labai didelis siurprizas man buvo, kai apie tai perskaičiau savo susirašinėjimo draugės Malyss Blog'e "Benches on my way...". Matydavau tokių Awards Blog'uose pasikabintų, bet man tai atrodė taip toli, kaip už 9 jūrų ir 9 kalnų:) Tarp lietuviškai rašančių blogerių neatsimenu ar mačiau pas ką, gal nėra tokios mados, o gal mano patirtis per maža...

Su Malyss susipažinom internete. Radom bendrų interesų, vienu kitu emailu pasikeičiam, kartkartėm popieriniais laiškais ar atvirlaiškiais. Kai ji kartais papasakoja, kiek visko spėja padaryti buityje ir kiek dar prirašo ir priskaito visko, tai mano gyvenimo tempas panašus į stovintį traukinį - tiek daug noriu visko "pavežti", kad dažniausiai lieku ten, kur pradėjau...svajoti:))

Skirdama tą Award, ji pridėjo ir tam tikras sąlygas. Viena iš jų - parašyti apie save 7 ypatybes. Na tas ypatybes galima parašyti ir vėliau, kai bus nuotaika, ar kai tų ypatybių atsiras.

Pati Malyss apie save papasakojo tiek:

- ji rytais geria karštą šokoladą, penktą valandą geria arbatą ir ... niekada kavos;

- metus gyveno Airijoje ir pamilo tą šalį;

- moka prancūzų, anglų, rusų, italų, lotynų, vokiečių kalbas, du metus studijavo kinų kalbą,metus mokėsi arabų, galų kalbų, be to dar savo miesto (Nica) tarmę moka ir po kelis sakinius aplankytų šalių kalbomis. Ji tiesiog dievina užsienio kalbas;

- be skaitymo nepraleidžia nė dienos, net svarbiau už maistą;

- mylimiausios gėlės bijūnai (jei teisingai supratau) (peonies);

- kur tik įmanoma vaikšto basa, nes nekenčia batų.

Ir dar aš pridėsiu nuo savęs(nes ji man apie tai rašė), kad pro savo langą ji mato Elton John namus:)

Thank, Malyss for your friendship:)

It's all about you. I translated your 7 things about yourself and added about your famous neighbour Elton John:)

1 komentaras:

  1. Hey, you were supposed to tell seven things about YOURSELF! Ü
    I will use your lithuanian sentences to learn how to say seven things about me in your language!:)It can be useful if one day I come in your country! :)
    Thank you for linking, and have a good night!

    AtsakytiPanaikinti