sekmadienis, gegužės 09, 2010

Kauno Senamiestis dūzgė kaip avilys







Penktadienio pavakare į Senamiestį mane nuviliojo reklamuota "Senamiesčio atidarymo šventė". Pats dangus turbūt buvo šios šventės globėjas, nes tą pačią dieną galima buvo sušukti " Sveikas atvykęs, Pavasari!". Kepėjai vaišino prancūziškom bandelėm,liaudies meistrai kvietė pasimokyti siūti lėles, verti karoliukus, austi juostas, vyti draugystės apyrankes, pasiklausyti muzikuojančių ir paganyti akis į pilvo šokius šokančią šokėją tiesiog gatvėje. Gyvos skulptūros sėdėjo tiesiog ant grindinio, languose ir "ant kampo". Ant akmenuotos Vilniaus gatvės buvo patiestas raudono kilimo takelis, kuriuo ėjo manekenės, demosntruodamos nežinomų ir žinomų dizainerių kolekcijas.

Buvo tiek daug smalsių žiūrovų, kad liaudies meistrės, tik aikčiojo - nesitikėjom, kad kam nors tai bus įdomu ! Turėjau tik telefoną, todėl nors ir prastos kokybės, bet vis tiek šiek tiek įspūdžių įdėsiu:)

5 komentarai:

  1. Jūsų dėka pamačiau Kauno senamiesčio atidarymo šventę.

    Ačiū.

    JR

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pažymėjau juokinga. Po to kai Vilniuje prašuoliavo gėjų paradas - Kauno blusturgis atrodo labai provincialiai...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aj, troy, matai pats,- nuogos moterys Kauno gatvėse šoka, vyrai su kibirais gėlių vaikšto paskui jas, tai iš kur mums tų gėjų gauti? Va per teliką tik ir matom, kad tarp gėjų vilniečių pasitaikė... Nžnau ar čia juoktis ar verkt :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Fairies, flowers, dolls... I don't understand why they are there, but it's the kind of things I like!

    AtsakytiPanaikinti