trečiadienis, gruodžio 16, 2009

Kai varpas skambina tau

Du kartus pažiūrėjau filmą Villa Amalia (2009)Benoît Jacquot. Išduota mylimojo Ann (Isabelle Huppert) nusprendžia viską mesti ir pradėti vėl nuo balto popieriaus lapo. Viską, tai reiškia viską - paliko darbą,namus,iš banko išėmė visus pinigus,mobilų tel.paskandino WC ir išvažiavo. Skrido,važiavo,ėjo,keitė plaukų spalvą,kirpo juos,keitė rūbų stilių ir vis ieškojo ieškojo.Ko? Gal savęs,o gal kitų. Kiekvienas matys kitaip.

Taigi pažiūrėjau porą kartų, nes mėgstu filmus žiūrėti po kelis kartus, ir ištryniau.Buvau parsisiuntusi. Tai reiškia vogiau.O gal geriau sakyti esu/buvau piratė.

Nors kine tai ir piratai ir šiaip visokie kaliniai gali būti labai ir labai žavios asmenybės. O jei dar papulčiau pas brolius Coenus į filmą ir surakintų viena grandine kokius tris kino piratus, tai gal net visai smagiai laiką praleisčiau:)))Dar parašysiu kitą kartą piratų tema, nes skauda toj vietoj man ir noriu bent išsisakyti/išsirašyti ta tema...ypač per Adventą:)

O šiandien tęsiu prognozių užrašus.Bus balandžiui.

Orai.lt rašo:

Nepastoviai debesuota, kai kur, daugiausia šiaurės vakarų rajonuose, pasnigs, pustys. Vėjas rytų, pietryčių, 7-12 m/sek. Aukščiausia oro temperatūra dieną 7-12, pajūryje 1-4 laipsniai šalčio.

Current mood: Degančios rankos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą